Pittsburgh Penguins kohtasi viime yönä vieraskaukalossa heikosta alkukaudesta kärsineen New York Rangersin. Pingviinilauma vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 5-4, mutta helpolla se ei tullut. Rangers nimittäin venytti kamppailun aina jatkoajalle saakka.

Penguins näytti menevän menojaan jo ensimmäisessä erässä, kun se siirtyi 2-0-johtoon. Rangers iski kuitenkin kolme maalia kamppailun toisessa erässä, joten viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin tilanteesta 3-3.

Rangers siirtyi ottelun päätöserässä 4-3-johtoon, ja se piti johtoasemansa aina viimeiselle minuutille saakka. Sitten iski tietokone nimeltä Sidney Crosby, sillä Rangers oli Penguinsin tasoitusmaalissa täysin voimaton.

Kun Penguins haki vimmatusti tasoitusta, pelasi Evgeni Malkin kiekon keskellä olleelle Patric Hörnqvistille, joka otti kiekon hanskallaan alas ja huitaisi pelivälineestä ohi. Kiekko ajautui lopulta päätyyn, mutta Crosby ei voinut pelata sitä, koska kyseessä olisi ollut käsisyöttö.

Lopulta Rangersin puolustaja Kevin Shattenkirk meni koskemaan kiekkoon ja Crosby toimi välittömästi tämän jälkeen. Hän lähettikin kiekon heti Shattenkirkin osuman jälkeen rystyllään kohti Rangersin maalia, ja peliväline kimposi lopulta maalivahti Henrik Lundqvistin kautta maaliin.