Kaikki alkoi 26. helmikuuta 2016. Tuolloin Boston Bruinsia edustanut Zac Rinaldo jyräsi Tampa Bay Lightningin hyökkääjä Cedric Paquetten yli, minkä vuoksi Rinaldo sai lopulta viiden ottelun mittaisen pelikiellon.

Rinaldo hävisi kuitenkin kyseisen pannan vuoksi NHL-kartalta täysin. Sitten koitti viime kesä ja Arizona Coyotes halusi tarjota kovaotteiselle hyökkääjälle uuden mahdollisuuden.

Ensiksi oli kuitenkin lusittava nuo kyseiset viisi ottelua katsomon puolella. Paluu tapahtui kuitenkin vihdoin viime yönä, kun Bruins kohtasi vieraskaukalossa Dallas Starsin

– Puolentoista vuoden mittainen viiden ottelun pelikielto on luultavasti NHL:n historian pisin. Sitä voi kuitenkin jo nauraa sille, kuten minä olen tehnyt. Nyt ei ole kuitenkaan sen aika, keskittynyt Rinaldo kertoi ennen viime yön ottelua The Scoren mukaan.

– Minä olen työskennellyt selkä ruvella, jotta saisin olla ja pysyä täällä. Minä tulen tekemään kaiken mahdollisen jokainen päivä, jokaisissa harjoituksissa ja jokaisessa ottelussa, että saan pysyä täällä.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.