Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherov on aivan mykistävän kovassa maalitahdissa. Siinä missä useat ihmiset ovat kohisseet Alexander Ovechkinin kovasta maalivireestä, on Kucherov tehnyt siinä sivussa kenties vieläkin vakuuttavamman tempun.

Hän on nimittäin iskenyt nyt viimeiseen seitsemään otteluun yhteensä kahdeksan maalia. Kaikista vakuuttavinta on se, että venäläinen on osunut tällä kaudella jokaisessa ottelussa. Suomeksi sanottuna hänen maaliputkensa on siis jopa seitsemän kamppailun mittainen.

[readmore from=”suomalaiset”]

Jos lukema ei vakuuta, niin muotoillaan se tällä tavoin; kyseessä on NHL:n historian toiseksi pisin maaliputki. Aivan oikein, ainoastaan yksi pelaaja on kyennyt aiemmin parempaan, kuin Kucherov.

Tämä kyseinen herra on joidenkin mielestä kaikkien aikojen paras pelaaja, Mario Lemieux. Pittsburgh Penguinsia urallaan edustanut ex-supertähti iski pelivuosinaan maalin 12 perättäisessä ottelussa.

Kucherovilla on siis vielä pitkä matka Lemieux’n ennätykseen, mutta tällä tahdilla venäläisen maalivireen on hyvin vaikea nähdä katkeavan. Niin kovassa tahdissa herra on.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.