Pyongchangin olympialaisiin, jotka käydään siis kokonaan ilman NHL-pelaajia, on aikaa enää vajaat neljä kuukautta.

Niinpä valmistautuminen olympiaturnaukseen on jo täydessä vauhdissa ja hetki sitten saimme kuulla, millaisella joukkueella Yhdysvallat tulee lähtemään olympialaisiin valmistavaan Deutschland Cupiin; NHL-kokemusta joukkueessa on lähes 5 000 ottelun verran.

Nyt myös vedonlyöntipuolella on herätty olympialaisten lähestymiseen. Niinpä vegasilianen vedonlyöntiyhtiö Bovada onkin lyönyt turnauksen suhteen kertoimensa pöytään ja ennakkosuosikiksi on nimetty täysin odotetusti Venäjä.

Venäjän kerroin on jopa naurettavan pieni 1,75, kun taas häntäpäässä olevan Etelä-Korean vastaava on käsittämätön 500,00. Toki isäntämaan kerroin voisi olla vieläkin suurempi, sillä joukkuetta pidetään täydellisenä vastaantulijana turnauksessa, vaikka NHL-pelaajat eivät olekaan mukana.

Itse asiassa kisaisännät joutuisivat melkoisen pelonsekaisin tuntein odottaa olympiaturnauksen käynnistymistä, mikäli NHL olisi mukana Pyongchangissa, sillä tasoerot olisivat tähtitieteellistä luokkaa.

Leijonat on puolestaan rankattu turnauksen nelossuosikiksi, joskin Suomi on matkassa selvästi kärkikolmikon muodostavaa Venäjää, Kanadaa ja Ruotsia suuremmalla kertoimella.

[readmore from=”olympialaiset”]

Tässä Bovadan asettamat kertoimet olympialaisten osalta:

Venäjä (1,75)
Kanada (3,00)
Ruotsi (3,50)
Suomi (8,00)
Tshekki (9,00)
Yhdysvallat (10,00)
Sveitsi (33,00)
Saksa (66,00)
Slovakia (80,00)
Norja (100,00)
Slovenia (400,00)
Etelä-Korea (500,00)

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.