Vegas Golden Knights aloitti pelinsä NHL:ssä aikaisemmin tässä kuussa, mutta jo kauan ennen tätä seura dominoi peliä sosiaalisessa mediassa, tarkemmin sanottuna Twitterissä.

Organisaation mediatiimi on nimittäin pistänyt parastaan jo heti alusta lähtien ja noussut monien NHL-fanien ehdottomaksi suosikiksi. Syitä tähän on monia, mutta kenties kaikista eniten fanit pitävät Vegasin tavasta ”mollata” muita seuroja.

Kun seuran sosiaalisen median tarkoituksena on olla rajoja rikkova ja muita seuroja arvosteleva, saattavat asiat mennä joskus ylitse. Näin kävi esimerkiksi viime yönä, kun Golden Knights kohtasi kotonaan Boston Bruinsin.

Bruinsin vierailun kunniaksi se päätti listata vieraiden pelaajat Twitter-tililleen. Tässä se käytti apunaan Ted-elokuvasta tuttuja naisten nimiä, mikä ei osaa ihmisistä miellyttänyt lainkaan. Ted on elokuva, joka pohjautuu juurikin Bostonin maisemiin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Koska kyseiset twiitit saivat paljolti arvostelua, päätti seura poistaa päivitykset. Lopulta Golden Knights kirjoitti asiasta tiedotteen.

Ennen sunnuntain ottelua Boston Bruinsia vastaan me kirjoitimme sarjan twiittejä, joissa lainattiin Bostoniin pohjautuvaa elokuvaa, jonka pääosaa esittää nallekarhu, ja tämä oli osaltamme virhearvio.

Missään nimessä twiittiemme tarkoitus ei ollut alentaa naispuoleisia henkilöitä millään tavalla. Me emme hyväksy seksismiä missään muodossa ja tuemme täysin kaikkia eri kulttuureita, mikä tekee myös lajistamme hienon. Me otamme täyden vastuun teoistamme ja haluamme pahoitella kaikki niitä, joita olemme loukanneet.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.