Alexander Ovechkin sitä, Alexander Ovechkin tätä. Viime kaudella venäläinen sai valtavaa kritiikkiä tippuneesta tasostaan – ja täysin aiheesta. Viime kaudella Ovechkin ei saanut nimittäin kiekkoa pussiin niin tiheään tahtiin, mitä häneltä on totuttu näkemään.

Tällä kaudella asiat ovat kuitenkin olleet päinvastoin, sillä Ovechkin on paukuttanut ensimmäiseen kuuteen otteluun todella komeat yhdeksän täysosumaa. Näistä mies iski käsittämättömät seitsemän jo heti ensimmäisen kahden ottelun aikana.

[readmore from=”suomalaiset”]

Mutta jos Ovechkinin maalivire on hakenut vertaistaan, niin mitenkäs sitten hänen maamiehensä Nikita Kucherov, joka on jäänyt Ovechkinin varjoon.

24-vuotias oikea laitahyökkääjä on nimittäin pelannut tällä kaudella kuusi ottelua, joissa hän on iskenyt seitsemän maalia. Vakuuttavinta Kucherovin tekemisessä on ollut se, että hän on tähän mennessä tehnyt maalin kauden jokaisessa ottelussa. Yhteensä venäläisellä on kasassa tehot 7+3.

Maaliputki sai jatkoa viime yönä, kun Tampa Bay Lightning kohtasi Detroit Red Wingsin. Tampa voitti ottelun lukemin 3-2 ja Kucherov iski ottelussa kaksi maalia. Lightningin ottelut jatkuvat tulevana yönä, kun se matkaa Newarkiin New Jersey Devilsin vieraaksi.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.