Kesällä ykköskierroksella numerolla kolme Dallas Starsiin varattu Miro Heiskanen ja kesällä 2016 viidentenä Vancouver Canucksiin varattu Olli Juolevi pitävät huolen siitä, että illan liigakierroksella jääkiekkofanit saavat nauttia todellisten tähtien kohtaamisesta.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari Juolevin TPS ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Heiskasen HIFK iskevät yhteen Turun lauantai-illassa.

Kohti NHL:ää kotimaassa kasvavat puolustajat ovat toisilleen tuttuja.

Etenkin Vancouver Canucksista lainalle Turkuun tullut Juolevi tietääkin, että illalla on luvassa kiekkoherkkua parhaimmillaan.

– On siellä ainakin Heiskasen Miro, jonka kanssa on nuorten maajoukkueessa oltu pakkiparina, Juolevi huomautti TPS:n verkkosivuilla.

– Muutamia muitakin tuttuja kavereita löytyy, joten kiva päästä pelaamaan, rapakon takana OHL:ssä kaksi edellistä kautta pelannut, mutta nyt Suomeen tullut Juolevi sanoi.

Juolevi ja Heiskanen ovat luoneet hieman erilaisia uria.

Ensiksi mainittu lähti kauden 2014-15 jälkeen Jokerien nuorista rapakon taakse siis OHL:ään, Dallas-varaus puolestaan on pelannut pelkästään kotimaassaan.

Nyt Suomeen asettuneet tähdet pääsevät kasvamaan kohti NHL:ää, sillä kumpikin saanee suurehkoa roolia kauden mittaan.

Juolevi kellotti avausottelussaan peliaikaa reilut 16 minuuttia, Heiskasen keskiarvopeliaika sen sijaan on käsittämätön – lähes 25 minuuttia!

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.