© Kuva: Getty Images

Yksi NHL:n viime aikojen puhutuimmista pelaajista Karjala-turnaukseen? – ”Kanada ottanut yhteyttä”

Karjala-turnaus tulee olemaan tänä vuonna mielenkiintoisempi kuin vuosikausiin, sillä ensinnäkin se valmistaa joukkueet tulevia olympialaisia varten ja toisekseen mukana nähdään sekä Kanadan että Sveitsin maajoukkueet.

Turnaus tuleekin vilisemään entisiä NHL-pelaajia, etenkin Kanadan osalta, ja turnaus tulee saletisti olemaan tasoltaan kovin sitten työsulkukauden 2012-13.

Muun muassa The New York Timesille ja The Canadian Pressille freelancerin roolissa kirjoittava toimittaja Dhiren Mahiban paljastaakin, että Hartwall Areenassa pelattavassa turnauksessa saatetaan nähdä myös yksi NHL:n viime aikojen puhuttaneimmista pelaajista.

Hän nimittäin kertoo saaneensa tiedon, jonka mukaan Kanadan maajoukkuejohto on tiedustellut edelleen ilman NHL-sopimusta olevan, mutta Detroit Red Wingsin omistaman, Andreas Athanasioun kiinnostusta olympialaisia kohtaan.

23-vuotias pikakiituri, joka on parhaillaan antamassa näyttöjä sveitsiläisseura Luganolle, ei ole antanut vielä vastaustaan asiaan, mutta on luvannut ilmoittaa kantansa Karjala-turnaukseen mennessä.

Toisin sanoen viime kaudella 64 NHL-otteluun tehot 18+11=29 iskenyt kanadalaishyökkääjä tullaan siis näkemään Karjala-turnauksessa, antamassa näyttöjä olympialaisia varten, mikäli hän on kiinnostunut lähtemään mukaan Pyongchangiin.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.