© Kuva: Getty Images

McDavid sai virkaveljeltään ylistystä: ”Geneettisesti ylivoimainen – luotu jossakin jääkiekko-laboratoriossa”

Winnipeg Jetsin supertähti Mark Scheifele on saanut vuoronsa kirjoittaa arvostettuun The Players’ Tribuneen oman artikkelinsa, joka käsitteli viittä parasta pelaajaa, joita vastaan hän on koskaan pelannut.

Listalta löytyi käytännössä pelkkiä tuttuja nimiä, jotka ovat NHL-tasolla todellisia tähtipelaajia.

Ensimmäisenä käsittelyssä oli Erik Karlsson, jota Scheifele kuvaili ”kahden suunnan puolustajan todellisena määritelmänä”. Puolustajista listalle mahtui myös Nashville Predatorsin Roman Josi.

Artikkelin ainoa maalivahti oli sen sijaan Montreal Canadiensin Carey Price, joka teki viime kesänä kahdeksan vuoden ja 84 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Hetken aikaa Price oli NHL:n parhaiten palkattu pelaaja yhdessä Jonathan Toewsin ja Patrick Kanen kanssa.

Alakerran pelaajien lisäksi listalta löytyi itseoikeutetusti Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby sekä Connor McDavidin. McDavidin kohdalla Scheifele käytti parasta osaamistaan, kun hänen piti luonnehtia kanadalaisnuorukaisen luistelua.

– Muistan ensimmäisen kerran, kun näin livenä McDavidin luistelevan. Olin siinä vaiheessa, että ”ok, tämä kaveri on vain syntynyt erilaisena”. Hän on geneettisesti ylivoimainen. Hänet on luotu jossakin jääkiekko-laboratoriossa, Scheifele sanaili The Players’ Tribunen mukaan.

Voit lukea The Players’ Tribunen pitkän ja kattavan artikkelin kokonaisuudessaan tämän linkin kautta.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.