© Kuva: Getty Images

Kuva aiheutti kohun! Winnipeg-kaksikko naarasi jättimäisen kalan – ”Saalistavat dinosauruksia kanssamme”

Winnipeg Jets haki kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi Edmonton Oilersin vieraskaukalossa maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Tiistaina Jets-pelaajat pääsivät nauttimaan ansaitusti vapaapäivästä. ”Vaparin” suhteen pääosassa olivat kuitenkin Dustin Byrfuglien ja Matt Hendricks, jotka molemmat olivat sivussa Oilers-ottelusta loukkaantumisten vuoksi.

Vaikka siis kauden avausvoittosaalis jäi kaksikolta kokematta kaukalon puolella, vapaa-ajallaan he naarasivat melkoisen vonkaleen.

Niin sanotusti onkeen tarttunut vonkale on sampi, ja koska kyseessä on rauhoitettu kala, Byfuglien ja Hendricks eivät voineet viedä sitä mukanaan Winnipegiin.

Todistusaineisto oli kuitenkin ehdottomasti kerättävä valokuvien muodossa, ettei tarinaa väitetä kalavaleeksi, ja vasta poseeraussession jälkeen saalis päästettiin takaisin jatkamaan omaa matkaansa.

Kuvasta on nyt kuitenkin noussut kohu Jets-fanien keskuudessa. Seuran fanit ovat kritisoineet sitä, että Byfuglien oli sivussa Oilers-ottelusta alavartalovamman vuoksi, mutta kykeni jo seuraavana päivänä kalastushommiin, eikä mihin tahansa sellaisiin.

Luonnollisesti Byfuglienin puuhat, kuten myös Jets-fanien kritiikki, kantautuivat myös päävalmentaja Paul Mauricen korviin, mutta tämä ei ollut asiasta moksiskaan.

– Hän on saanut hoitoa ja hän on tehnyt, mitä hänen on pitänyt tehdä. Jos jotain olen, niin olen hieman kateellinen. Mitään ongelmaa asiassa ei ole, Maurice paalutti Winnipeg Free Pressille.

– Haluan heidän olevan vapaapäivinä yhdessä. Meillä on kuukaudessa neljä pakollista vapaapäivää, ja pidän siitä kun ne ovat vieraspelireissun aikaan, koska he pääsevät viettämään aikaa yhdessä. Etenkin alkukaudesta se on loistava juttu.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.