On jälleen se aika vuodesta, kun Yhdysvalloissa vietetään Kolumbuksen päivää ja Kanadassa kiitospäivää. Se tarkoittaa samalla sitä, että pyhäpäivien kunniaksi NHL:ssä pelataan huippuotteluita parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan.

Näistä ensimmäiset ovat Boston Bruinsin ja Colorado Avalanchen sekä New York Islandersin ja St. Louis Bluesin väliset väännöt. Molemmat ottelut alkavat klo 20:00.

[readmore from=”suomalaiset”]

Se tarkoittaa sitä, että etenkin toisessa kamppailussa pelaavat kaksi huippumielenkiintoista suomalaispelaajaa, kun vastakkain asettuvat Bruinsin Tuukka Rask sekä Avalanchen Mikko Rantanen.

On tosin otettava huomioon, että Raskin pelaamista ei ole vielä varmistettu tätä artikkelia kirjoittaessa miltään taholta.

Illan päättää klo 22:00 alkava kamppailu Buffalo Sabresin ja New Jersey Devilsin välillä. Sabres-puolustaja Rasmus Ristolainen tulee siis kohtaamaan illan kamppailussa vakuuttavia otteita Colorado Avalanchea vastaan esittäneen Devils-hyökkäyksen.

Sen kapellimestareina tulevat toimimaan supertähti Taylor Hall sekä viime kesän ykkösvaraus Nico Hischier, joka väläytteli jo ensimmäisessä NHL-ottelussaan valtavaa potentiaaliaan.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.