Dallas Starsin maalia vartioi edelliset kaudet suomalaiskaksikko Kari Lehtonen & Antti Niemi, joka keräsi ajoittain rajuakin kritiikkiä. Lopulta seurassa puututtiin duon heikkoon suorittamiseen, kun Niemen sopimus ostettiin ulos.

Stars hankki lopulta uudeksi ykkösvahdikseen Ben Bishopin, joka pelasi vielä viime kaudella Tampa Bay Lightningin ja Los Angeles Kingsin riveissä.

Bishop onkin nyt saanut ensimmäiset ottelunsa Starsin riveissä, joista viimeisin tuli toissa yön kamppailussa Starsin ja Vegas Golden Knightsin riveissä.

Bishop ei saanut ottelussa kuitenkaan täysi minuutteja, kiitos kolmannen erän alussa tulleen loukkaantumisen. Mies nimittäin torjui Reilly Smithin lähettämän laukauksen päällään.

Laukaus oli lopulta niin kova, että Bishopin maskista huolimatta hänen naamansa aukesi. Yhdysvaltalaisvahti heitti välittömästi tilanteen jälkeen maskinsa jään pintaan, ja tv-kuvasta näki, kuinka Bishop vuosi verta.

Bishop poistui välittömästi pukuhuoneen puolelle, missä hänet kursittiin lopulta takaisin kasaan. Nyt Bishop on julkaissut Twitter-tilillään hurjan otoksen siitä, miltä hänen silmäkulmansa näytti Smithin laukauksen jäljiltä.

Pelottavinta kaikessa on se, että isku on tullut todella lähelle hänen silmäänsä. Huonommalla tuurilla Bishop ei olisikaan pelannut NHL:ssä enää yhden ainutta ottelua. Silmävammat kun yleensä eivät edistä maalivahtien uria.

Ben Bishop

@Benbishop30
Another reason not to make saves with your face! #duck 🤕

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.