Dallasin kuunnalta kuultiin eilen surkeita uutisia, kun se tiedotti pitkäaikaisen selostajan, Dave Straderin, poismenosta. Strader oli kuollessaan 62-vuotias.

Strader liittyi Dallas Starsin selostajaksi kaudella 2015-16. Kyseisen kauden aikana hänellä todettiin sappitien syöpä, kunnes tauti nujersi hänet noin vuotta myöhemmin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Viime kaudella Strader selosti ainoastaan viidessä ottelussa. Hän toimi pudotuspelien aikaan myös NBC Sportsin leivissä, selostaen monta ottelua. Hän on selostanut aikanaan pitkään muun muassa Detroit Red Wingsin otteluita.

Starsin puheenjohtajana toimiva Jim Lites julkaisi Starsin verkkosivuilla tunteikkaan lausunnon, jossa hän muisteli Straderia sekä jääkiekko-persoonana, aviomiehenä, isänä sekä ystävänä.

Jokainen, joka tiesi hänet ja jokainen, joka sai kuulla hänen selsotavan on suruissaan Dave Straderin poismenosta. Hänen äänensä on kaikille faneille ympäri maailman jääkiekon synonyymi ja hän rakensi yhteyden monien fanien kanssa. Mikä tarkeintä, hän oli mahtava aviomies, isä, isoisä ja ystävä ja tulemme kaipaamaan häntä syvästi. Vilpittömät rukoukset ja surunvalitettelut ovat ohjattu suoraan hänen vaimolleen Colleenille ja heidän koko perheelleen.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.