Julius Hongalle valtavat saappaat NHL:ssä? Suomalaisen upea erityistaito kerää kehuja!

© Kuva: Getty Images

NHL.com listasi artikkelissaan 12 tulokasta, joita kannattaa ensi kaudella silmä tarkkana. Yksi listatuista pelaajista on Dallas Starsin Julius Honka, jolta sivuston jutun mukaan kannattaa odottaa isoa vastuuta ja tehopisteitä.

Viime kauden pieni ottelumäärä – 16 pelattua mittelöä – pitää Hongan edelleen tulokkaana. Pakki iski debyyttikaudellaan pisteet 1+4, mutta nyt häneltä sopii odottaa enemmän monen tahon mielestä.

Sivusto kirjoittaa jutussaan, että kolmen AHL-kauden jälkeen Honka on valmis täysipäiväiseen NHL-velvollisuuteen. Honkaa kehutaan sellaiseksi hyökkääväksi puolustajaksi, joka siirtää pikkumustaa tehokkaasti ja joka osaa luoda hyvällä teholla maalintekopaikkoja.

Juttu painottaa, että Honka saa ensi kaudella laajasti vastuuta ylivoimalla.

AHL-jäillä puolustaja on tehnyt pisteitä hyvään tahtiin – 191 ottelussa kasaan tuli 106 pistettä. Isossa kaukalossa esimerkiksi viime kevään MM-kisoissa hän nakutti kolme pistettä Leijonien kymmenessä kamppailussa.

Starsin tehokkain pakki viime kaudella oli John Klingberg, joka iski 80 taistossa pisteet 13+36=49.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.