Mediajätti TSN kertoo, että peräti kahdeksan eri seuraa on ollut viime päivien aikana yhteydessä Colorado Avalancheen Matt Duchenen hankinnan tiimoilta.

Duchenen tilanne denveriläisseurassa on saavuttanut kiehumispisteen, sillä enää ei puhuta pelkästään huhuista. Toisin sanoen kanadalaispeluri on ilmaissut varsin selvästi, ettei hän halua jatkaa seurassa, toteamalla olevansa harjoitusleirillä vain fanien ja joukkuekavereidensa takia.

Muut seurat ovatkin reagoineet tähän ja TSN:n sisäpiiriläisen Darren Dregerin mukaan ainakin Ottawa Senators, Montreal Canadiens, Calgary Flames, Vancouver Canucks, Los Angeles Kings, Nashville Predators ja Columbus Blue Jackets ovat olleet viime päivinä yhteydessä Avalanchen GM:nä toimivaan Joe Sakiciin.

Itse asiassa tilanne Coloradon suunnalla on se, että pahimmassa tapauksessa Duchene saattaa jopa mennä lakkoon ja kieltäytyä pelaamasta Avalanchessa.

The Denver Post kyselikin häneltä, onko hän valmis pelaamaan Coloradossa, mikäli häntä ei kaupata harjoitusleirin loppuun mennessä. Hän ei ottanut asiaan suoraan kantaa, mutta vastaus oli paljonpuhuva.

[readmore from=”matt-duchene”]

– En katso niin pitkälle tulevaisuuteen. Menen vain päivän kerrallaan, enkä halua lähteä ennustamaan, miten pitkään olen täällä, Duchene kommentoi tilannettaan.

Duchene korosti aiemmin antamassaan haastattelussa sitä, että hän vain yksinkertaisesti haluaa voittaa ja kun häneltä kysyttiin, onko se mahdollista Coloradossa, vastaus oli kaikessa epäselvyydessään enemmän kuin selvä.

– Öö… Mitähän sanoisin… Kuten sanoin, niin menen vain päivän kerrallaan ja seuraan, mitä tapahtuu.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.