New Jersey Devils yllätti viime kesän varaustilaisuudessa käytännössä kaikki, kun se päätyi varaamaan Nolan Patrickin sijasta sveitsiläislupaus Nico Hischierin. Hyökkääjä pelasi menneellä kaudella QMJHL:n Halifax Mooseheadissa 57 runkosarjaottelua tehoin 38+48.

Hän löi itsensä lopullisesti läpi vuodenvaihteen MM-kisoissa, joiden aikana alettiin vasta tosissaan puhumaan siitä, että hänestä on haastajaksi kesän ykkösvarausta ajatellen. Hän iski turnauksen viiteen otteluun tehot 4+3.

Hischier pääsi vihdoin debytoimaan Devilsin paidassa viime yönä, kun pirupaidat kohtasi kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Washington Capitalsin. Itse ottelu päättyi Devilsin 4-1-voittoon, ja saipahan myös Hischier onnistumisen tililleen.

Sveitsiläinen ei erottunut ottelussa juurikaan edukseen, mutta kun kamppailua oli jäljellä noin nelisen minuuttia, sai Hischier punaisesta langasta kiinni. Hän nimittäin karvasi kiekon itselleen Capitalsin siniviivan päällä ja iski sen päätteeksi vielä todella komean osuman.

Brady Trettenero

@BradyTrett
Nico Hischier's first NHL preseason goal is nasty

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.