Florida Panthers on pysynyt kesän aikana otsikoissa monellakin tapaa. Ensinnäkin se jätti tshekkilegenda Jaromir Jagrin tyystin ilman jatkosopimusta, minkä lisäksi se on haalinut riveihinsä todellisen suomalaismafian.

Sen riveissä kiekkoilevat tällä hetkellä muun muassa Aleksander Barkov, Henrik Haapala sekä Sebastian Repo.

Nyt, kun seuran harjoitusleiri on startannut, ollaan julkisuuteen saatu myös vihiä Panthersin tämän hetkisistä hyökkäystrioista. Suomalaisten osalta ketjut ovat todella kaunista katsottavaa, sillä jokainen kolmikosta pelaa yhdessä huippupelaajien kanssa.

Haapala ja Barkov on isketty nimetty samaan vitjaan, jossa kolmantena osapuolena häärii seuran huippulupaus Owen Tippett. Repo sen sijaan kiekkoilee yhdessä Jonathan Huberdeaun ja Vincent Trochekin kanssa.

Seuran ylivoimaisesti vaarallisin vitja viimeisen kahden kauden aikana oli Barkovin, Huberdeaun sekä Jagrin muodostama kolmikko, jonka kolmanneksi osapuoleksi ensi kautta ajatellen uumoiltiin seuran kesän hankintaa, Evgeny Dadonovia.

Dadonov on kuitenkin sen sijaan istutettu samaan ketjuun yhdessä Nick Bjugstadin sekä 22-vuotiaan venäläislaituri Maxim Maminin kanssa.

Cats On The Prowl

@Cats0ntheprowl
A couple very early line rushes...
Haapala-Barkov-Tippett...
McCann-Malgin-Vrbata.

Cats On The Prowl

@Cats0ntheprowl
Couple of very early line rushes for group 2:
Dadonov-Bjugstad-Mamin
Huberdeau-Trocheck-Repo

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.