Winnipeg Jetsin Patrik Laine pelasi erinomaisen tulokaskauden, sillä hän iski 73 runkosarjaotteluun komeat 36 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä.

Vaikka Laineen osaaminen tiedettiin, ei kukaan uskaltanut edes haaveilla näin loistavasta tulokaskaudesta. Saattaa kuitenkin olla mahdollista, että Laine pääsi iskemään etenkin alkukaudesta hiukan puskista, sillä kukaan osasi odottaa niinkin kypsää pelaamista, mitä Laine esitti.

Laine kuitenkin kokee, että hänen toinen kautensa tulee olemaan ensimmäistä parempi. Nuorukainen kuitenkin myönsi itsekin, että hän ei pääse enää iskemään ketään vastaan puskista.

– Kaikki on vain helpompaa. Luonnollisesti kaikki tietävät nyt minut ja mihin pystyn, joten sen suhteen se on hankalampaa, mutta asiat kaukalossa tulevat olemaan hiukan helpompia, Laine kertoi Winnipeg Sunin haastattelussa.

Ensimmäinen kausi NHL:ssä on etenkin 18-vuotiaalle eurooppalaiselle hankala paikka, sillä maailma maailman parhaassa kiekkoliigassa on täysin uusi ja erilainen. Tämän suhteen Laine tuleekin pääsemään ensi kaudella helpommalla.

– Minä kuitenkin tiedän, mitä odottaa ja miten sinun pitää käsitellä erilaisia asioita. Olen vain todella innoissani saadessani olla takaisin täällä ja saada kausi käyntiin.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.