Carolina Hurricanesin viimeiset vuodet ovat olleet murheellisia, sillä se ei ole edennyt pudotuspeleihin viimeiseen kahdeksaan vuoteen.

Tämän uskotaan muuttuvan kuitenkin kenties jo ensi kauden aikana, sillä seura on haalinut itselleen lukemattoman joukkion lupaavia nuoria pelaajia, mikä alkaa nyt kantaa hedelmää. Erityisen paljon kiitosta saa Hurricanesin todella kilpailukykyinen puolustus.

– Kuitenkin tilanne alkaa näyttämään Raleigh’ssa paremmalta, sillä Canesilla on olemassa erinomainen TOP4-puolustus (Justin Faulk, Noah Hanifin, Jaccob Slavin, Brett Pesce), mikä on verrattavissa minkä tahansa seuran puolustukseen, myös Predatorsiin ja Flamesiin, Yahoon! jutussa kirjoitetaan.

Hyökkäjien osaltakaan seuralla ei mene heikosti, mutta sielläkin on kuitenkin yksi ylitse muiden, ainakin jos on uskominen Yahoon! artikkelia.

Se nimittäin nosti jutussaan esiin erityisesti yhden pelaajan, joka oli meidän suomalaisten iloksi ja onneksi huippulupaava Sebastian Aho.

– Sillä on myös mielenkiintoisia nuorukaisia hyökkäyspäässä, joiden uskotaan ottavan ensi kaudella loikka kohti parempaa – Sebastian Aho etunenässä – joka teki viime kaudella 24 maalia 19-vuotiaana.

Aho teki 24 maalinsa lisäksi 49 tehopistettä, mikä oli seuran joukkueen toiseksi paras lukema heti Jeff Skinnerin jälkeen. Suomalaishyökkääjän ennakoidaan aloittavan ensi kausi samassa vitjassa yhdessä Jordan Staalin ja Elias Lindholmin kanssa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.