Hän on täällä jälleen! Hänellä tarkoitan suomalaistähti Patrik Lainetta, joka on siis tehnyt pitkän kesän jälkeen paluun Pohjois-Amerikan kotiinsa, Winnipegiin.

Jets on nimittäin aloittamassa vuosittaista harjoitusleiriään, johon osallistuvat kaikki seuran terveenä olevat pelaajat. Joten luonnollisesti myös Laine on mukana tohinoissa.

Laine sai kuitenkin kuulla harjoitusleirin kynnyksellä itselleen tuoreita uutisia, joka selvisi TSN:n haastattelussa. Toimittaja nimittäin kertoi hänelle, että nuorukaisen joukkuekaveri, Bryan Little, on tehnyt Jetsin kanssa jatkosopimuksen.

– Itse asiassa, en tiennyt tuota. Mutta kuulostaa hyvältä, ja tuo on hieno asia hänelle, Laine kertoi hämmästynyt ilme kasvoillaan.

– Meillä on joukkueessa paljon nuoria ja nyt on tullut useita nuoria pelaajia, joten on hienoa nähdä, että veteraanipelaajat haluavat jäädä tänne.

Myöhemmin haastattelussa Laine antoi myrskyvaroituksen muille NHL-seuroille, sillä siinä missä Jets ei edennyt viime kaudella pudotuspeleihin – pitkälti heikon maalivahtipelinsä vuoksi – on joukkueella tällä kertaa kaikki eväät jopa siihen kaikkein kirkkaimpaan, Stanley Cupin mestaruuteen.

– Meillä on nyt mahdollisuus pudotuspeleihin, ja ehkä Stanley Cupin voittoon.

Voit katsoa videon hölmistyneestä Laineesta, ja muutoinkin koko haastattelun tämän linkin kautta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.