Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laineen parrankasvu, ja erityisesti hänen viiksensä, aiheuttivat sekä viime kauden aikana että kesällä järjestetyssä NHL:n vuotuisessa palkitsemistilaisuudessa melkoisen määrän keskustelua.

Kauden aikana naureskeltiin Laineen kasvoista löytyneille haituville, sillä suomalaisen parrankasvu ei ollut NHL-pelaajien joukossa sieltä vauhdikkaimmasta päästä. Palkitsemistilaisuudessa häntä verrattiin puolestaan viiksiensä ansiosta muun muassa James Bond -elokuvien pahiksiin, Mighty Ducks -elokuvien islantilaisvalmentajaan sekä Harry Potter- pahikseen Draco Malfoyhin.

dom 📈

@domluszczyszyn
patrik laine looks like a bond villain’s surprise son who is also evil but slightly affable

Mary Mae

@marymaeg
How did I just find out that Patrik Laine is the son of Team Iceland coach Wolf Stansson???

dom 📈

@domluszczyszyn
is auston matthews the chosen one? because that would really explain patrik laine’s look at the nhl awards

Vaan nyt nuo naureskelut voidaan lopettaa, sillä Laine on antaumuksella kasvattanut kesän aikana itselleen kunnon parran. Tämä tuli esille, kun suomalaisnuorukainen oli hyvän ystävänsä ja joukkuekaverinsa Nikolaj Ehlersin kanssa jakamassa Winnipeg Jetsin kausikortteja seuran faneille.

Kuvat kiertolaiskaksikosta levisivät maailmalle Jetsin Twitter-tilin välityksellä.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Special delivery! @NikolajEhlers24 and @PatrikLaine29 are dropping off season seat packages!

Winnipeg Jets

@NHLJets
One more season seat package delivery! Thank you for having us!

Nähtäväksi jää, aikooko Laine antaa parrankasvunsa jatkua läpi koko tulevan kauden ajan ja siten tähdätä San Jose Sharks -kaksikon Brent Burnsin ja Joe Thorntonin kaltaisiin Chewbacca-mittoihin.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.