Kuten monet varmasti tietävät, on NHL:n tähtikartalle syntynyt uusi, kaikista kirkkain, tähtönen, kun Connor McDavid voitti viime kaudella Hart Trophyn sekä liigan pistepörssin.

Osittain voitiin puhua jopa tietynlaisesta vallanvaihdoksesta, sillä liigan suurin megatähti on ollut jo pitkään kanadalaissentteri Sidney Crosby.

Kun Jääkiekkoraamattunakin tunnettu The Hockey News päätti listata kausiennakkoonsa tulevan kauden palkintojen voittajat, ottaa McDavid ensimmäisessä kaksikon välisessä taistelussa erävoiton. Hänet nimittäin ennakoidaan jälleen pistepörssin voittajaksi, ja Crosby kakkoseksi.

Toki monien mielestä Crosbyn kahden suunnan pelaaminen on yhä parempaa, kuin McDavidin vastaava, mutta pisteiden valossa McDavid on ajamassa ennakoiden mukaan Crosbyn ohi.

Kaiken lisäksi on muistettava, että Crosby on voittanut urallaan jo kolme Stanley Cupin mestaruutta, minkä lisäksi Pittsburgh Penguins on ensi kauden suurin suosikki mestariksi.

No, joka tapauksessa kaksikon jälkeen olisi sitten Patrick Kanen vuoro, joka hänkin sijoittui myös viime kaudella pistepörssin kolmoseksi. Listan muutokset nähdäänkin vasta sijoilla 4. ja 5., jotka menivät viime kaudella Nicklas Bäckströmille sekä Nikita Kucheroville.

Ensi kaudella Kucherov tulee kuitenkin nousemaan The Hockey Newsin arvion mukaan sijalle neljä, ja sija viisi menisi sen sijaan Winnipeg Jetsin Mark Scheifelelle.

The Hockey Newsin aiemmassa arvioissa rankattiin NHL:n tulevan kauden parhaat maalintekijät, ja sijalla neljä komeili Patrik Laineen nimi.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.