NHL-pelaajien kesälomat on lusittu ja aivan hetken kuluttua on aika palata tositoimiin. Seurojen harjoitusleirit ovat nimittäin aivan oven takana, joten pelaajat ovat jo pikkuhiljaa palanneet seurojensa kotikaupunkeihin.

Näin on tehty myös hallitsevan Stanley Cup -mestarin, Pittsburgh Penguinsin, toimesta, mikä käy ilmi supertähti Evgeni Malkinin Instagram-kuvasta. Hän nimittäin poseeraa siinä yhdessä Sidney Crosbyn kanssa golf-mailat käsissään.

Ja tässä ei ole mitään ihmeellistä – vain yksi kuva lisää sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan.

Mutta kuvan kommenteista kaivettiin esiin todellinen herkkupala, kiitos KHL:ssä pelaavan Ilya Kovalchukin. NHL-paluuta pitkään miettinyt venäläistähti nimittäin roastasi Malkinin kuvan kommenttiosiossa Phil Kesselin pahemman kerran.

Kuvassa on nimittäin kolmaskin henkilö, jolla on – miten sen nyt kiltisti sanoisi – pienoinen elintasovatsa. Siis pömppövatsa tai möhömaha, jos sen mukavasti ilmaisee.

Kovalchuk kyseleekin kyseisen henkilön perään, kertoo venäläistoimittaja Igor Eronko omalla Twitter-tilillään.

Kovalchuk nimittäin kommentoi, että ”Kuka tuo kolmas kaveri on, jonka olet rajannut pois kuvasta? Phil Kessel”, Kovalchuk kirjoitti itkunauru-emojien kera.

Igor Eronko

@IgorEronko
Ilya Kovalchuk commented Malkin's instagram post joking about Kessel's shape:'Who was the 3rd guy you cut from the photo,Phil Kessel?' #Pens

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.