Suomeen on syntynyt lukematon joukko todellisia tulevaisuuden supertähtiä, joiden etulinjassa marssii Winnipeg Jetsin sensaatio Patrik Laine. Hänen lisäkseen meteliä ovat pitäneet myös muun muassa Sebastian Aho, Mikko Rantanen sekä Jesse Puljujärvi.

Niin, ja sitten on vielä Miro Heiskanen. Suomalaispuolustaja varattiin Dallas Starsiin viime kesänä koko tilaisuuden kolmantena pelaajana. joten seuralla on suomalaista kohtaan valtaisat odotukset.

Se joutuu kuitenkin malttamaan nuorukaisen kanssa vielä vuodenpäivät, sillä Heiskanen tulee pelaamaan tämän kauden Liiga-seura Helsingin IFK:n riveissä.

Starsin oli kuitenkin tarkoitus saada Heiskanen mukaan pian alkavaan harjoitusleiriin, mutta nyt tämäkin vaihtoehto vaikuttaa olevan mahdoton toteuttaa, kiitos CHL-ottelussa tulleen loukkaantumisen.

Heiskanen nimittäin on saanut Münchenia vastaan pelatussa ottelussa aivotärähdyksen,. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

HS sai asian tiimoilta kommentit myös Heiskaselta, ja nyt vaikuttaa uhkaavasti siltä, että suomalaispuolustajan harjoitusleiri on jäämässä auttamatta väliin.

– En osaa sanoa. Lääkärit sen päättää lähdenkö vai en, Heiskanen kertoi Helsingin Sanomille.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.