NHL:ssä on meneillään etenkin yksi kotihalliin liittyvä ongelma, sillä New York Islanders on jäämässä kokonaan ilman kotia ensi kauden päätteeksi. Sen tarkoituksena on kuitenkin jatkaa Isossa Omenassa, mihin sen pyrkimyksenä on rakentaa kokonaan uusi halli.

Ongelmia on kuitenkin muuallakin, kuten esimerkiksi Calgaryssä. Flames nimittäin on pelannut samassa kotihallissa jo vuodesta 1983 lähtien, ja koska Detroit Red Wings muuttaa ensi kaudella uudelle kotiareenalle, tulee Flamesin nykyisestä hallista, Scotiabank Saddledomesta, NHL:n vanhin.

Toki New York Rangersin Madison Square Garden on rakennettu vieläkin aikaisemmin, mutta se on käynyt historiansa aikana lävitse kaksi valtavaa remonttia.

Joka tapauksessa Flamesin omistajana toimivalla Ken Kingillä on ollut valtavat halut rakentaa kaupunkiin uusi monitoimiareena, joka olisi samalla seuran uusi koti. Kaupunki ei ole kuitenkaan ollut halukas osallistumaan ”CalgaryNext”-nimiseen projektiin.

Lopulta tilanne on ajautunut siihen, että Flames joutuu jatkamaan pelejään vanhassa kotihallissaan myös tulevaisuudessa. King on nimittäin vastikään myöntänyt, että Flames ja kaupunki eivät ole asian suhteen lainkaan samalla sivulla. Keskustelut ovat toisin sanoen nyt ohi.

King kertoi asiasta Sportsnetin Eric Francisille, joka kertoi Twitter-tilillään myös hälyttävän viestin. King on nimittäin tokaissut Francisin mukaan, että ”En tiedä, mitä tämä tarkoittaa”.

Näin hän oli sanonut siinä vaiheessa, kun Francis oli kysynyt häneltä Flamesin tulevaisuudesta Calgaryssä. Pahimmillaan se siis saattaa tarkoittaa jopa sitä, että Flamesin tulevaisuus Calgaryssä on vaakalaudalla.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.