Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughty antoi aiemmin tällä viikolla ymmärtää, että hän olisi valmis vaihtamaan maisemaa.

NHL:n ehdottomaan eliittiin lukeutuva kanadalaispuolustaja möläytteli The Hockey Newsille antamassaan haastattelussa pahemman kerran.

– Haluaisin jatkaa LA:ssa, mutta jos joukkueen suunta ei ole oikea… Haluan voittaa Stanley Cupeja – minua ei kiinnosta tippaakaan, missä pelaan. Haluan vain voittaa ja muulla ei ole merkitystä.

Hänen kommenteistaan pääteltiin varsin ymmärrettävästi, että hän on avoin maisemanvaihdolle, mutta paikallista aikaa tiistaina hän pyrki paikkaamaan kommenttejaan.

– En halua lähteä minnekään muualle. Yksi kommenttini ”minua ei kiinnosta, missä pelaan – haluan vain voittaa Stanley Cupeja” pitää paikkansa. Haluan vain voittaa Cupeja. Kun sanoin niin, en tarkoittanut, ettenkö haluaisi voittaa niitä L.A.:ssa, Doughty paikkaili sanomisiaan NHL.com:n mukaan Kingsin harjoitusleirin alla.

– Mutta totuus on, että välitän vain Cupeista, enkä halua voittaa Stanley Cupia muualla kuin Los Angelesissa. Se on tosiseikka.

”Ikinä ei tiedä, mitä tapahtuu – saattaa olla, etten ole täällä”

Vaikka Doughty onnistuikin osittain paikkaamaan kommenttejaan, toisaalta se kaikkein tärkein asia – Kingsin suunta seurana – jäi korjaamatta.

Samaan aikaan totuus on se, ettei hän olisi edes voinut korjata näitä sanomisiaan: suunta ei nimittäin ole tällä hetkellä oikea ja siten jatkaminen Kingsissä on varsin epätodennäköinen reitti Stanley Cupien voittamiseen.

Toisin sanoen lähtö muihin maisemiin mestaruuksien perässä on edelleen yhtä voimakkaasti tapetilla kuin sen edellisenkin haastattelun jälkeen, eivätkä hänen loppuun heittämänsä kommentit tehneet Kings-fanien oloa varmastikaan yhtään sen kevyemmäksi.

– Tiedän, että ihmiset lukivat sen niin (että antaisin painetta seurajohdolle). Mutta en tarkoittanut sitä pelkästään siten, toisaalta sitä ei tiedä koskaan, mitä tapahtuu. Voi olla, ettemme pääse sopimukseen. He eivät välttämättä halua kiinnittää minua (niillä ehdoin), mitä minä haluan ja sama toimii päinvastoin.

– Ikinä ei tiedä, mitä tapahtuu, joten saattaa olla, etten ole täällä. Mutta haluan olla täällä ja olen melkoisen varma, että LA Kings ja kaikki joukkuekaverini haluavat minun olevan täällä. Uskon siis, että jotain tapahtuu ja saamme homman valmiiksi. Mutta se on niin kaukana, että monia asioita voi tapahtua.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.