Ottawa Senatorsin Erik Karlsson näytti viime kauden lopulla, mitä uhrautuminen omaa joukkuetta kohtaan on. Hän nimittäin pelasi pudotuspeleissä murtuneella kantapäällä sekä repeytyneillä jänteillä.

Ruotsalaispuolustaja joutui maksamaan tästä kuitenkin kovan hinnan, sillä kauden päätyttyä jänteet jouduttiin operoimaan, eikä mies ole voinut tehdä edellisen kolmen kuukauden aikana mitään.

Tällä hetkellä vaikuttaa myös pahasti siltä, että Karlsson tulee menettämään kuntoutuksen vuoksi Senatorsin kauden aloituksen, sillä hän ei halua kiirehtiä paluunsa kanssa lainkaan. Kaukaloon mennään vasta siinä vaiheessa, kun jalka on täysin terve.

– Minä palaan tositoimiin vasta sitten, kun olen sataprosenttisessa – olkoot vaikka, että tämä voi tapahtua lokakuussa tai vasta marraskuussa, Karlsson kertoi TSN 1200:n Ian Mendesin haastattelussa.

 

Se, että Karlssonilla ei ole asian suhteen minkäänlaista kiirettä juontuu siitä, että hän kiirehti aiemmin urallaan takaisin kaukaloihin akillesjännevamman jälkeen. Tämä ei kuitenkaan ollut miehen uran paras ratkaisu.

– Aion pitää huolen siitä, että annan tämän ottaa oman aikansa, enkä kiirehtiä. Itse asiassa haluan olla varma siitä, että kun palaan, minun ei tarvitse murehtia tästä, kuten minun täytyi akillesjänteestäni, Karlsson kertoi aiemmin Sportsnetin haastattelussa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.