Edmonton Journal kirjoittaa artikkelissaan, että Anton Slepshjevin harjoitusleirillä sattunut loukkaantuminen avaa ovia Jesse Puljujärvelle taistelussa kokoonpanopaikoista. Sivusto kirjoittaa, että venäläistaituri loukkasi nilkkansa harjoituksissa, jonka takia harjoitusleiri jää väliin.

Toimittaja David Staples kirjoittaa jutussaan, että Slepshjeviä olisi kaavailtu joko kakkos- tai kolmosketjuun. Nyt loukkaantuminen kuitenkin sekoitti pakkaa.

Sivusto miettii, että kuka voisi olla oikea laituri mahdollisesti kakkos- ja kolmosketjun senttereille Leon Draisaitlille ja Ryan Nugent-Hopkinsille? Ykkössentteri on hyvin todennäköisesti vähemmän yllättäen Connor McDavid.

Staples nostaa taisteluun muun muassa Puljujärven ja Iiro Pakarisen sekä muutaman muun joukkueen pelaajan. Sivusto arvelee, että Pakarinen olisi lopulta nelosketjun laituri.

Nyt Puljujärvi on taistelussa kuitenkin vahvoilla. Hän näytti kyntensä ja onnistui kelvollisesti pelatessaan yhdessä Draisaitlin ja Patrick Maroonin kanssa viime kaudella.

Jutussa pohditaan, että Puljujärven kanssa pelaisivat Milan Lucic ja saksalaistaituri Draisaitl.

Viime kaudella Puljujärvi nakutti NHL:ssä pisteet 1+7. Nyt läpimurto voi kuitenkin käydä toteen.