Draama Denverissä sen kuin kasvaa, sillä siirtohuhuissa jo pitkään pyörinyt Matt Duchene ei ole saapunut Colorado Avalanchen harjoitusleirille ajoissa, niin kuin jokaisena aikaisempana vuonna.

Kun asiasta kysyttiin Avalanchen kapteenilta, Gabriel Landeskogilta, meni hän hyvin hiljaiseksi, eikä hän osannut – tai halunnut – avata tilannetta yhtään sen enempää.

Duchenen ei toki tarvinnut vielä olla tässä vaiheessa harjoitusleirillä, joka alkaa vasta tämän viikon torstaina. Kanadalaishyökkääjä on kuitenkin nähty leiriä edeltävillä vapaaehtoisilla jäillä jokaisena aiempana vuonna.

Nyt seuran GM:nä toimivalta Joe Sakicilta kysyttiin siitä kaikesta pahimmasta vaihtoehdosta. Siis siitä, että Duchenea ei nähtäisi seuran harjoitusleirillä lainkaan.

– Hänellä on voimassaoleva sopimus ja odotan hänen olevan täällä 14. päivä. Hänen ei tarvitse olla täällä ennen sitä. Kaikki eivät halua tulla leirille ajoissa ja se ei ole minun päätettävissäni, mutta oletan, että 14. päivä hän on täällä, Sakic kertoi BSN Denverille.

BSN Denverin toimittaja Adrian Dater ei kuitenkaan luovuttanut, vaan hän halusi lypsää Sakicista irti sen kaikista oleellisimman tiedon, eli sen, että Duchene ei todella saapuisi leirille lainkaan.

– No, minun ei tarvitse murehtia siitä nyt yhtään. Harjoitusleiri alkaa torstaina, eikä sitä tarvitse miettiä tällä hetkellä sen enempää. Harjoitusleiri alkaa vasta 14. päivä ja odotamme jokaisen tulevan sinne, jolla on meidän kanssaan sopimus. Ihan niin kuin jokaisena muunakin vuonna.

Duchene on siis liitetty siirtohuhuihin jo viime kaudesta lähtien, mutta vielä tähänkään päivään mennessä häntä ei ole kaupattu mihinkään. Kanadalainen on jo itse täysin valmiina vaihtamaan joukkuetta, mutta seura ei ole mitä ilmeisimmin kovinkaan halukas kauppaamaan häntä.

Ei edes siitä huolimatta, että itse seura oli juuri se tekijä, joka teki Duchenen kauppakohteeksi muita seuroja kohtaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.