Pittsburgh Penguins on palkannut organisaation palkkalistoille tutun miehen. Tämän herran nimi on Kevin Stevens, joka saattaa soittaa kelloja etenkin vanhempien NHL-fanien päässä.

Kyseessä on nimittäin entinen NHL:n All Star -pelaaja, joka kiekkoili maailman parhaassa kiekkoliigassa yhteensä 874 runkosarjaottelua tehoin 329+397. Hän edusti urallaan Penguinsia, Boston Bruinsia, Los Angeles Kingsiä, New York Rangersia sekä Philadelphia Flyersia.

Stevens rikkoi urallaan muun muassa 100 tehopisteen rajan kahdesti, jotka molemmat tapahtuivat Pittsburgh Penguinsin paidassa. Hän pelasi NHL:ssä yhteensä 15 vuotta, joista kahdeksan hän vietti Penguinsin riveissä.

Stevensin uusi rooli on seuran kykyjenetsijä. Hän tulee viettämään koko kauden Bostonissa, jossa hän skouttaa GM Jim Rutherfordille amatööripelaajia sekä vapaita yliopistokiekkoilijoita.

Stevensin kohdalla uutta työpaikkaa voidaan kutsua jopa jonkinlaiseksi pelastukseksi, sillä entinen tähtipelaaja sai toukokuussa tuomion huumausainerikoksesta. Hän sai tuomionsa myötä 10 000 dollarin sakot, minkä vuoksi hän joutui vieroitushoitoon.

 

Stevensin kipulääkkeiden väärinkäyttö alkoi epäonnisen loukkaantumisen jälkeen, kun hän tippui taklauksensa jälkeen tajuttomana jään pintaan naama edellään.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.