Detroit Red Wingsin Andreas Athanasiou on kaukana sovusta uuden jatkosopimuksen suhteen, minkä vuoksi hänet on yhdistetty viime aikoina vahvasti KHL-huhuihin.

Se on nimittäin selvää, että hän on saanut maailman toiseksi parhaasta kiekkoliigasta tarjouksen, ja hänen agenttinsa on kutsunut KHL:ään lähtöä jo ”todennäköiseksi vaihtoehdoksi”.

Tilanne on luonnollisesti ajanut Red Wings -fanit raivon partaalle, mutta ei hätää, arvon punasiipien kannattajat. Nimittäin Boston Bruins on päästämässä vieläkin suurempaa kalaa, David Pastrnakia, vapaiden markkinoiden kautta KHL:ään.

Venäläinen urheilusivusto sports.ru nimittäin kertoo, että Pastrnak on saanut jo kaksi sopimustarjousta KHL:stä.

Bruins ja Pastrnak ovat tällä hetkellä kaukana sovusta jatkosopimuksen suhteen, sillä Bruins suostuu tarjoamaan nuorukaiselle pitkästä jatkosta ainoastaan 6 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, kun taasen markkinat osoittavat, että tshekkiläisen arvo on todellisuudessa lähempänä 8 miljoonaa dollaria.

Pastrnak löi itsensä lopullisesti läpi viime kaudella, kun hän iski pelaamissaan 75 runkosarjaottelussa 34 maalia ja yhteensä 70 tehopistettä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.