Oli sitten kyseessä, miten tahansa suuri tähtipelaajaa, myös heiltä löytyy omat ihailun kohteensa ja New York Islandersin kapteeni John Tavares on oiva esimerkki tästä.

Reippaan viikon päästä 27 vuotta täyttävä kanadalaissentteri on ollut kesän aikana otsikoissa lähinnä sopimustilanteensa vuoksi, joten on mukavaa vaihtelua nähdä hänen nimensä pyörivän uutisvirrassa myös hieman leppoisemmissa merkeissä.

Tavaresin kohdalla kyse on hänen ”rakkaudentunnustuksestaan” NBA-tähti Stephen Currylle, joka on viimeisen kolmen vuoden sisällä juhlinut kahdesti NBA:n mestaruutta Golden State Warriorsin pelinrakentajana.

Tavares oli tiettävästi Curryn kanssa samassa golf-turnauksessa, tai ainakin samaisella Long Islandin golf-kentällä, ja kaksikko tutustui toisiinsa lähemmin siellä.

– Se oli aika hemmetin siistiä. Hän oli pitämässä hauskaa golfin parissa itärannikon suunnalla ennen harjoitusleirinsä alkua, Tavares hehkuttaa The Mercury Newsin mukaan.

– Hän on selvästikin poikkeuksellinen urheilija ja häntä on todella hauska seurata, etenkin viime vuosien osalta. Hän on myös loistava persoona ja hän esimerkiksi puhui paljon perheestään. Melkoisen siistiä. Olen ehdottomasti hieman rakkaudesta sekaisin.

Itse asiassa Curry ei ole pelkästään ilmiömäinen urheilija koripallon muodossa, vaan myös golfissa ja hän onkin puhunut avoimesti harkitsevansa golf-ammattilaiseksi siirtymistä koripallouransa jälkeen. Saattaa siis olla, että myös 29-vuotiaan yhdysvaltalaiskoripalloilijan golf-lyönnitkin saivat Tavaresin päästään pyörälleen.

Sen sijaan tapaamisen suhteen mieleen jää pyörimään kysymys, että mahtoikohan Curry tunnistaa Tavaresia sen kummemmin? Jääkiekko ei nimittäin ole likimainkaan kaikkien yhdysvaltalaisten seurattujen lajien listalla. Tiedä häntä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.