Yhteisöpalvelu Twitterin kenties hauskin jääkiekkoilija, Paul Bissonnette, pelasi vielä viime kaudella 18 runkosarjaottelua AHL-seuran Ontario Reignin riveissä, mutta nyt vaikuttaa siltä, että hänen päivänsä jääkiekkoilijana ovat ohitse.

Fanien rakastama pelaaja liittyy nimittäin seuraavaksi Arizona Coyotesin mediatiimiin, kun hän aloittaa uuden uran radioanalyytikkona.

– Paul oli uskomattoman suosittu pelaaja Coyotesissa, joten olen luottavainen sen suhteen, että meidän fanimme ovat todella innoissaan saadessaan hänet takaisin, Coyotesin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Steve Pattersson kertoi seuran tiedotteessa.

– Hän tulee olemaan loistava lisä meidän lähetyksiimme ja odotamme innolla hänen läsnäoloaan meidän nettisivuilla ja sosiaalisissa medioissa. Paul tulee myös tekemään positiivisen vaikutuksen koko yhteisöön.

Bissonette on ihastuttanut NHL-faneja jo vuosikausien ajan etenkin Twitterissä. Pelaajana hän ei ollut kummoinen, mutta Twitterissä hänellä on yli miljoona seuraajaa. NHL:ssä hän pelasi uransa aikana 202 runkosarjaottelua tehoin 7+15.

Twitter-dominointi jatkui myös heti tuoreimman uutisen tultua ilmi:

Paul Bissonnette

@BizNasty2point0
Wait. What? I was told it was to play!

Arizona Coyotes

@ArizonaCoyotes
IT'S OFFICIAL: @BizNasty2point0 Joins #Coyotes as Announcer/Ambassador atnhl.com/2xPsAdL

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.