New York Islandersin jatkosopimusneuvottelut supertähti John Tavaresin kanssa eivät ole edenneet halutulla tavalla, sillä kanadalaishyökkääjällä ei ole vieläkään jatkopahvia takataskussaan.

Tavares on jauhanut jo vuodenpäivän ajan haluistaan jatkaa Long Islandilla, mutta toistaiseksi neuvotteluissa ei ole edetty mihinkään suuntaan.

Tavaresin vastaukset ovat tähän mennessä olleet hyvinkin poliittisia, sillä hän on ainoastaan kertonut haluistaan jatkaa seuran riveissä. Nyt kyseisestä ”liirunlaarumista” on päästy ylitse, ja Tavares avasi vihdoin sanaisen arkkunsa.

– Asiat ovat paljon monimutkaisempia, miltä ne vaikuttavat. Kaikkien tilanne on erilainen, riippuen olosuhteista, mutta kun katsot niitä kavereita, jotka ovat minun kanssani lähes samassa tilanteessa, eivät asia tapahdu ensimmäisten kuukausien aikana. Se vie paljon aikaa, Tavares avasi NHL.com:n haastattelussa.

Tavaresin kohdalla on huhuiltu viime aikoina, että ennen jatkosopimuksen tekoa hän haluaa saada selville, missä Islanders tulee pelaamaan tulevaisuuden kotipelinsä. Islandersin uusin vaihtoehto sen uudeksi kodiksi on siirtyä Belmont Parkiin, jonne olisi tarkoitus rakentaa uusi halli.

– Minä otan kaiken huomioon.

– Kun aika on oikea, kaikki selviää kuin itsestään. Minun on vaikeaa vain istua paikallaan ja kuunnella kaikkia epävarmoja asioita, sillä en tykkää siitä lainkaan. Sinulla on tietenkin idea tulevaisuudesta ja asioita, joita haluat ymmärtää, mutta samalla haluat elää juuri tässä hetkessä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.