Mikko Koivun ja Mikael Granlundin edustama Minnesota Wild toteuttaa täysin poikkeuksellisen markkinointitempauksen, jonka tarkoituksena on tuoda seura ja fanit isosti yhteen.

Wild ilmoitti tänään verkkosivuillaan uudesta perinteestä: joukkueen kotihallin, Xcel Energy Centerin, jää tullaan jatkomassa tekemään ainakin osittain fanien mukanaan tuomasta vedestä.

Toisin sanoen Wild-pelaajat, kuten luonnollisesti myös vastustajatkin, tulevat siis jatkossa luistelemaan jäällä, joka on muodostettu paikallisista järvistä, lammista ja jääkiekkokaukaloista kerätystä vedestä.

Homma toimii siten, että fanit on kutsuttu tuomaan hallille syyskuun 16. päivänä vettä, joka puhdistetaan ja sitä kautta lisätään osaksi Wildin kotijäätä. Vedenpuhdistuksen jälkeen fanien tuomaa vettä tullaan käyttämään seuran jokaisessa kotiottelussa.

Kukin fani saa tuoda mukanaan maksimissaan kolme ounssia, eli noin vajaan desilitran verran, vettä.

Wild on pyytänyt fanejaan ottamaan itsestään kuvia, kerätessään oma vesiotostaan talteen, ja sen jälkeen jakamaan niitä sosiaalisessa mediassa.

Koko projekti on osa Minnesota Wildin ”This is Our Ice” -kampanjaa (Tämä on meidän jää):

Minnesota Wild

@mnwild
#StateOfHockey is a family. This is #OurIce.

Minnesota on tunnetusti todellinen jääkiekko-osavaltio ja itse asiassa sitä kutsutaan nimellä ”State of Hockey”, kuten artikkelissa olevasta valokuvasta ja myös yllä olevasta videosta käy ilmi.

Mainosvideosta onkin todettava, että se on täydellinen napakymppi Wild-organisaatiolta, sillä se on voimakkaasti tunteita herättävä ja saa tuntemaan vahvaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tämä kaikki käy ilmi myös minnesotalaislähtöisen Zach Parisen puheista.

– Kasvaessani jääkiekkoilijaksi Minnesotassa, koin tietynlaista toverillisuutta, joka on mahdollista vain tässä osavaltiossa, Parise hehkuttaa Wildin verkkosivuilla.

– Pelkästään pelaajat eivät ole osa tätä peliä, vaan myös jokainen minnesotalainen, joka on koskenut jääkiekkomailaan – perheet, ystävät ja yhteisöt. ”This is Our Ice” edustaa minulle sitä, että me kaikki annamme oman panoksemme minnesotalaisen jääkiekon perinnölle.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.