Anaheim Ducksin legendaarinen tutkapari Teemu Selänne & Paul Kariya esitettiin tänä kesänä nimettäviksi Hockey Hall of Fameen.

He tulevat siis lukeutumaan vuoden 2017 luokkaan ja virallisesti molemmista tulee HHOF:n jäseniä muutaman kuukauden päästä, tarkalleen ottaen marraskuussa.

Nyt myös Ducks-organisaatio on päättänyt antaa oman osansa tähän huikeaan kunnianosoitukseen, sillä 19. marraskuuta, kun kalifornialaisseura isännöi Florida Panthersia.

Tapahtuma kulkee nimellä ”Hall of Fame Night” ja siis tuossa vaiheessa Selänne ja Kariya ovat jo HHOF:n jäseniä, sillä suunnitelmien mukaan virallinen tilaisuus järjestetään tänä vuonna 13. marraskuuta. Heidän kunniakseen on siis järjestetty kokonainen ottelutapahtuma.

Ducks-faneille etenkin Kariyan näkeminen Honda Centerissä tulee olemaan varmasti odotettu tapahtuma, sillä hän on pysytellyt suurimmaksi osaksi poissa julkisuudesta, kuten myös jääkiekon parista, jouduttuaan lopettamaan pelaajauransa aivotärähdysten seurauksena.

Lähtiessään NHL:stä, Kariyalla oli melkoisen jyrkkiä sanoja sanottavanaan koko liigan suuntaan. Tuon kaiken jälkeen Selänne onkin monen monta kertaa yrittänyt tuoda entistä tutkapariaan takaisin jääkiekon pariin ja tämä saattaa olla hyvä alku sille.

Selänne ja Kariya edustivat Ducksia yhdessä 308 ottelun ajan ja tuona aikana he nakuttivat taululle käsittämättömät 783 tehopistettä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.