Tämä joukkue sanoi Jaromir Jagrille EI! – vaatiiko tshekkilegenda liikaa palkkaa?

© Kuva: Getty Images

Kesän vapaiden agenttien markkinoiden suurin puheenaihe on ollut Jaromir Jagr. Tshekkilegenda on edelleen ilman uutta työnantajaa, vaikka iski menneellä kaudella komeat 46 tehopistettä.

Nyt rapakon takaa on kantaunut sellaista tietoa, että Los Angeles Kings EI tule olemaan Jagrin uusi työnantaja.

– Kun tulet tiettyyn ikään, sinun täytyy sopia joukkueeseen, seuran GM Rob Blake kertoi NHL.com:lle.

– Olemme käyneet läpi monia vapaita agentteja kesän aikana ja miten he sopisivat meille. Katsoimme tilannetta myös palkkatilan kannalta, emmekä näiden seikkojen myötä tarvitse Jagria. Hän on kuitenkin uskomaton pelaaja ja olen varma, että tulee pelaamaan jossakin.

Toimittajan sana:

On kieltämättä erikoista, että Blake kuvailee Jagria ”uskomattomaksi pelaajaksi”, mutta hän ei siltikään kelpaa kipeästi tulivoimaa hyökkäysosastolle kaipaavalle Kingsille.

Blaken sanat palkkatilasta nostavat ilmoille uuden kysymyksen – vaatiiko 45-vuotias legenda liian suurta palkkaa? Kingsillä on CapFriendlyn mukaan tilaa palkkakatossa 6,8 miljoonaa dollaria eikä sen tarvitse solmia pelaajiensa kanssa enää jatkosopimuksia. Tilaa siis luulisi löytyvän.

Vapailla markkinoilla ei ole enää kovin kummoisia nimiä jäljellä – mikäli Kings halajaa vahvistusta hyökkäykseen, ei Jagria parempaa vaihtoehtoa ole tarjolla.

NHL  FREE  AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!