Columbus Blue Jacketsin puolustaja Zach Werenskin tulokaskausi päättyi ennenaikaisesti, kun kiekko lauottiin päin hänen kasvojaan pudotuspelisarjassa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Kiekon osuma jätti todella rajunnäköisen mustelman superlupaavan puolustajan kasvoihin. Werenski julkaisi Twitterissä kuvan kasvoistaan tapahtuman jälkeen.

Zach Werenski

@ZachWerenski
Playoff hockey...

Kyseinen vamma toi myöhemmin paljon hupia niin Werenskille, hänen seurakavereilleen kuin koko jääkiekkoa seuraavalle kansalle, kun hänen kasvoistaan päätettiin teetättää t-paidat.

Vammasta on kulunut nyt neljä kuukautta, ja Werenskin kasvot näyttävät parantuneen lähes kokonaan. Michiganista lähtöisin oleva puolustaja nähtiin Detroit Tigersin ottelussa perjantaina.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
.@ZachWerenski sighting at the @Tigers game 👀👀

#CBJ

Tämä on ehdottomasti loistava uutinen Blue Jacketsille, joka pyrkii ensi kaudella parantamaan loistavasti menneestä viime kaudesta.

20-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja oli yksi sinitakkien suurimpia tähtiä joukkueen pelattua historiansa parhaan kauden.

Werenski teki tulokaskaudellaan 11 maalia ja tehopisteitä yhteensä huimat 47. Hän sijoittui vuoden parhaalle tulokkaalle jaettavan Calder Trophyn äänestyksessä sijalle kolme ja ansaitsi yhteensä neljä ääntä vuoden parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn äänestyksessä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.