Jääkiekkoraamattu The Hockey News on tehnyt vuosikirjaansa listan jokaisen NHL-seuran parhaista lupauksista. Osio kantaa nimeä ”Future’s Watch”.

Tähän mennessä listaukset ovat olleet suomalaispelaajien osalta komeaa luettavaa, mutta tähän mennessä ylivoimaisesti kovin suoritus on nähty Dallas Starsin suomalaislupauksilta.

Nimittäin Starsin lupausten osaston kaksi kärkinimeä menee suomalaisten laariin. Kärjessä majailee viime kesän kolmosvaraus Miro Heiskanen, ja hänen takanaan on puolustajalupaus Julius Honka.

Heiskasta kuvailtiin sivustolla ”kiekkoa sulavasti liikuttavaksi puolustajaksi, joka saa aikaiseksi hyökkäyspäässä, eikä pelkää liata käsiään”. The Hockey News arvioi, että Heiskanen tulee olemaan NHL-kokoonpanon riveissä kaudella 2018-19.

Hongan kohdalla NHL-läpimurtoa odotellaan jo ensi kaudeksi. Hänen kohdallaan The Hockey News kirjoittaa, että Honka tykkää ottaa riskejä, minkä lisäksi hänellä on AHL-kokemusta jo kolmelta edelliseltä kaudelta.

The Hockey Newsin kymmenen lupaavimman Stars-pelurin joukkoon mahtui myös suomalaishyökkääjä Roope Hintz, jolle Jääkiekkoraamattu povaa läpimurtoa kaudeksi 2019-2020. Hintz oli listauksen sijalla kahdeksan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.