Kun Artemi Panarin kaupattiin aiemmin tänä kesänä Chicago Blackhawksista Columbus Blue Jacketsiin, ilmassa oli varsin erikoisia huhuja.

Näiden Pohjois-Amerikassa pyörineiden huhujen mukaan Jonathan Toews ja Patrick Kane olisivat olleet isosti vaikuttava tekijä Blackhawksin päätöksessä hankkia Brandon Saad takaisin ja sitä kautta kaupata Panarin muihin maisemiin.

Panarin myöntää, joka myöntää ymmärtävänsä syyt kauppansa takana, ei ole kuitenkaan asiasta loukkaantunut.

– Ei minua kiinnosta, että kuka on sanonut ja mitä. Mahdollistahan se on (että he ovat vaikuttaneet), venäläistähti toteaa Sport-Expressin haastattelussa.

– Kaikessa yksinkertaisuudessaan minua ei olisi kaupattu, jos olisin voittanut kaksi Stanley Cupia, mutta minä olen se, joka putosi kahdesti ensimmäisellä kierroksella, joten miten voisin suuttua asiasta.

– Olisin luultavasti toiminut samoin, jos olisin (Chicagon) GM. Brandon Saad on hyvä pelaaja, jonka sopimus on voimassa vielä neljä vuotta ja hänen kanssaan Chicago on voittanut Stanley Cupin.

”Jos en pysty tekemään pisteitä, sanovat kaiken olleen Patrick Kanen ansiota”

Erittäin avoimesti puhunut Panarin tiedostaa myös ne paineet, jotka hänen niskaansa Columbuksessa lasketaan, kuten myös ne häntä odottavat puheet, mikäli homma ei sujukaan uudessa seurassa.

– Jos en pysty tekemään tehopisteitä, he sanovat kaiken olleen Patrick Kanen ansiota. Minulla on siis todistettavaa, mutta en lähde sokeasti tavoittelemaan sitä tasoa, jolle asetin riman kahden edellisen kauden aikana.

– En tokikaan väitä, etteikö pisteiden tekeminen olisi hauskaa, mutta tärkeintä minulle on nyt valmistautua henkisesti siihen, että minun täytyy todistaa jotain.

Columbuksessa Panarinia, joka teki kahden Blackhawksissa viettämänsä kauden aikana 162 runkosarjaotteluun erinomaiset tehot 61+90=151, odottaa totaalisen erilainen valmennusfilosofia, kun Joel Quenneville vaihtuu John Tortorellaan.

– Olen yksinkertainen ihminen ja pystyn mukautua valmentajan kuin valmentajan tapoihin. En siis usko, että meillä tulee olemaan minkäänlaisia ongelmia.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.