© Kuva: Getty Images

Nousi 9-vuotiaana huikealla maalillaan YouTube-hitiksi – nyt povataan NHL Draftin kärkipäähän (VIDEO)

Jokainen meistä tuntee vähintäänkin yhden tai kaksi tyyppiä, jotka olivat äärimmäisiä huippulahjakkuuksia läpi kaikkien juniori-ikäluokkien, mutta kun homma ei syystä tai toisesta maistunut, myös pelaaminen lopulta jäi.

Tämä tarina olisi ollut myös täysin mahdollinen Oliver Wahlströmin kohdalla.

Sekä Yhdysvaltain että Ruotsin passit omaava nuorukainen nimittäin kävi vuonna 2009 antamassa huikean taidonnäytteen Boston Bruinsin pelaaman NHL-ottelun erätauolla.

Ja ennen kuin joku lähtee huutelemaan, että moni muukin pystyy tuohon, totean: niin pystyykin, mutta se ei poista sitä, miten upea kikka tässä nähdään 9-vuotiaalta lupaukselta.

Vaan hänen kohdallaan tarinalla vaikuttaisi olevan onnellinen loppu. Wahlström on nimittäin nyt 17-vuotias pelaaja, joka on varauskelpoinen NHL:ään ensi kaudella.

Eikä hän ole pelkästään varauskelpoinen, vaan Wahlströmin on ennakoitu tulevan varatuksi aivan NHL Draftin kärkipäässä. Tässä vaiheessa esimerkiksi Hockeyprospect.com rankkaa hänet vuoden 2018 varausluokan 13:nneksi ja Future Considerationsin listalla hän on puolestaan sijalla 11.

Kuten kaikki varsin hyvin tietävät, ennen ensi kesän varaustilaisuutta pelattavana on vielä kokonainen kausi, joten moni asia ehtii muuttua. Toisin sanoen Wahlströmillä on mahdollisuudet kivuta entistä ylemmäksi rankingeissa ja kuka tietää, jopa aivan ensi kesän ensimmäisten varauksien joukkoon.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.