© Kuva: Getty Images

Alexander Ovechkin vihjaili olympialaisiin osallistumisella – uskaltaako uhmata NHL:n päätöstä?

NHL teki faneja raivostuttaneen ratkaisunsa olympialaisiin osallistuminen suhteen jo aikapäiviä sitten, mutta tästäkin huolimatta asia herättää keskustelua vielä kuukausia varsinaisen päätöksen jälkeen.

Jos olet elänyt kiven alla niin todettakoot, että NHL ei aio lähettää pelaajiaan ensi talven olympialaisiin, jotka järjestetään Etelä-Koreassa.

Aina on olemassa kuitenkin takaovia, mutta tämä vaatii pelaajalta kuitenkin melkoista pokkaa. Nimittäin pelaajien kannalta ainoa toimiva vaihtoehto osallistua olympialaisiin on olla kunnioittamatta NHL:n päätöstä ja suoranaisesti vain matkata Etelä-Koreaan olympialaisten kunniaksi.

Kyseiset pelaajat tulevat takuuvarmasti olemaan todella vähissä, sillä tällä hetkellä vaikuttaa, että yksikään pelaaja ei olisi tekemässä tällä tavalla.

Yksi suurimpia ”suosikkeja” vastarannan kiiskiksi on kuitenkin Washington Capitalsin supertähti Alexander Ovechkin, joka on ollut jo alunperin päätöksen suurin kriitikko. Alunperin hän uhosi menevänsä olympialaisiin joka tapauksessa, mutta viime aikoina meno on kuitenkin rauhoittunut.

Nyt hän on kuitenkin antanut venäläismedialle lausuntoja, jotka puoltavat hänen osallistumisensa suhteen. Vähintään kommentit ovat todella vihjailevia.

– Toivomme, että voisin osallistua. Aina on olemassa mahdollisuus, Ovetshkin kommentoi vihjailevista Sport-Ekspressille.

Ovechkin on saanut jo Capitalsin omistajalta myöntymyksen olympialaisiin osallistumisesta. Hän on nimittäin lupautunut pulittamaan teosta koituvat sakot.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.