CSNNE:n studioisäntä DJ Bean on totaalisen kyllästynyt siihen, että hän joutuu aina puolustella Boston Bruinsin suomalaisvahti Tuukka Raskia.

Kaikki tietävät, että Rask on äärimmäisen kova maalivahti. Sen sijaan NHL-maailma on jo vuosikausien ajan kiistellyt siitä, onko suomalainen hyvä vain erinomainen maalivahti.

Bean onkin väitellyt asiasta bostonilaiskollegansa Mike Felgerin kanssa. Hän myöntää Raskin olevan hieman ylipalkattu, mutta siitäkin huolimatta yksi NHL:n parhaista maalivahdeista.

– Saatan itse asiassa jopa vihata Tuukka Raskia ja se on sääli, koska hän on viimeisen päälle mukava kaveri ja loistava maalivahti, Bean kirjoittaa CSNNE:n verkkosivuilla, väittelyvideon yhteydessä, julkaistussa artikkelissaan.

– Vihaan häntä siitä syystä, että joka kerta kun joku sanoo hänen nimensä, joudun aina korjata heitä.

Bean ottikin kantaa NHL.com:n julkaisemaan Top 10 -maalivahtien listaan, johon Rask ei mahtunut. Itse asiassa 30-vuotias suomalainen rankattiin vasta sijalle 14.

Beanin näkemyksen mukaan Raskin, jolla on NHL:n historian kaikkien aikojen paras torjuntaprosentti, kun mitataan koko NHL-uraa, kuuluisi ehdottomasti olla mukana ja vieläpä selvästi.

– Väittämäni on, että Rask kuuluu Top 10:een ja sellaisten kavereiden, kuin Jonathan Quickin, Cam Talbotin, Pekka Rinteen ja Martin Jonesin edelle.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.