Anaheim Ducksin osalta kysymysmerkkejä ei ole paljon. Divisioonansa voittanut ja aina läntisen konferenssin finaaleihin itsensä puskenut Ducks on pysynyt suurimmaksi osaksi samana.

NHL.com löysi kuitenkin kolme kysymystä ankkalauman tulevaan kauteen liittyen:

Onko Corey Perrystä enää eliittitason maalintekijäksi?

Perry oli iskenyt vähintään 33 maalia joka vuosi kaudesta 2010-11 lähtien, jolloin mies voitti liigan maalipörssin tehden huimat 50 maalia. Mutta viime kaudella jotain tapahtui ja miehen lavasta lähti vain 19 maalia.

Ducksin on selvitettävä, oliko 32-vuotiaan Perryn heikko kausi vain sattumaa vai onko hänen uransa lähtenyt laskusuuntaan.

Pysyykö John Gibson terveenä?

Gibson pelasi viime kaudella 52 ottelua (49 starttia), ja hänen torjuntaprosenttinsa 92.4 nosti miehen eliittimaalivahtien joukkoon. Yli 2500 minuuttia pelanneista vain Sergei Bobrovskylla (93,1%) ja Braden Holtbylla (92,5%) oli Gibsonia parempi torjuntaprosentti.

Ducks hankki kesällä varamaalivahdikseen vuoden 2010 Vezina-voittaja Ryan Millerin. 37-vuotias Miller ei välttämättä enää pysty ykkösmaalivahdin ottelumääriin, mutta tarvittaessa kykenee kyllä hoitamaan tontin kiitettävästi.

Pystyykö kapteeni Ryan Getzlaf saamaan joukkueen yli ”pudotuspelitöyssystä”?

Ducks on voittanut Tyynenmeren divisioonan viisi kautta peräjälkeen ja selviytynyt konferenssifinaaleihin kahdesti tuona ajanjaksona.

Getzlaf voitti Stanley Cupin toisella NHL-kaudellaan, ja tuon jälkeen hänestä on kasvanut luotettava tehomies ja suuri johtaja. Stanley Cup-finaaleihin 32-vuotias ei ole kuitenkaan enää päässyt ja mestaruusikkuna on menossa kiinni.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.