Ottawa Senatorsin kapteenina toimivalle Erik Karlssonille kuluva kesä on ollut monisäikeinen.

Viime kauden jälkeen, hänen dominoitua NHL:n pudotuspelejä loukkaantuneenakin, ruotsalaispuolustaja asteli suoraan leikkauspöydälle. Hänen vasemmasta jalastaan oli revennyt jänteitä, jotka vaativat ensiksi leikkaushoitoa ja seuraavana neljän kuukauden toipumisajan.

Leikkaus suoritettiin kesäkuun puolivälissä, joten saattaa olla, ettei hänestä ole palaamaan kaukaloihin aivan vielä runkosarjan ensimmäisiin otteluihin mennessä, joskin Ottawassa luonnollisesti elätellään toiveita pikaisesta toipumisesta.

Siinä, missä loukkaantuminen on luonnollisesti ollut negatiivinen tapahtuma Karlssonin kesässä, mukaan on mahtunut myös melkoisesti vastapainoa tälle. 27-vuotias ruotsalainen nimittäin vei ottawalaisen tyttöystävänsä Melinda Curreyn vihille menneenä viikonloppuna.

The man, day and dress that fairytales are made of. 💫 #IJustMarriedMyBestFriend #TheKarlssons

Henkilön melindacurrey (@melindacurrey) jakama julkaisu

Karlssonin best-manina häissä toimi ruotsalaislegenda Daniel Alfredsson, jolta Karlsson on perinyt kapteenin C-kirjaimen rintapieleensä.

Kyseessä ei ole ruotsalaispuolustajan ensimmäinen avioliitto, sillä hän erosi ex-vaimostaan, Theresestä, vuonna 2013. Curreyn kanssa hän meni puolestaan kihloihin viime vuoden marraskuussa.

Nyt solmitun avioliiton myötä myös Ottawalla on omat kuninkaalliset, sillä Karlsson on kaupungissa todellisessa kuninkaan asemassa.

Ja kuten asiaan kuuluu, myös vieraat olivat varsin arvovaltaisia, sillä heidän joukossaan olivat muun muassa Marc Methot, Henrik Lundqvist, Dion Phaneuf, Kyle Turris, Clarke MacArthur, Fredrik Claesson, Mika Zibanejad, Milan Michalek ja Robin Lehner.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.