Nashville Predatorsin GM:nä toimiva David Poile on ollut kesällä kiireellinen mies, sillä hän kiinnitti muun muassa Nick Boninon vapailta markkinoilta, hankki vaihtomarkkinoilta Alexei Emelinin ja teki jatkosopimuksen Viktor Arvidssonin kanssa.

Nyt Predators on päässyt sopuun toisen suuren rajoitetun vapaan agenttinsa, Ryan Johansenin, kanssa. Siinä missä Arvidssonin jatko syntyi edulliseen hintaan, ei samaa voida sanoa Johansenin uudesta pahvista.

24-vuotias kanadalaissentteri jatkaa seurassa nimittäin seuraavat kahdeksan vuotta, hurjalla 8 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Tämä tarkoittaa sitä, että Johansenin pahvin arvo on kokonaisuudessaan jopa 64 miljoonaa dollaria.

Johansen on Predatorsin selkeä ykkössentteri, ja hänessä on seuran hyökkäyksen tulevaisuus, yhdessä juuri esimerkiksi Arvidssonin ja hänen maamiehensä, Filip Forsbergin, kanssa.

Kanadalainen pelasi seuran riveissä viime kaudella täydet 82 runkosarjaottelua, joissa hän iski 14 maalia ja yhteensä 61 tehopistettä.

Predatorsin lisäksi myös Columbus Blue Jacketsiä NHL-urallaan edustanut Johansen on pelannut maailman parhaassa kiekkoliigassa 433 runkosarjakamppailua, joissa hän on iskenyt tehot 101+187.

Kyseessä on NBC Sportsin mukaan Predatorsin seurahistorian suurin sen tekemä sopimus. Tällä hetkellä Johansenia paremmin tienaa puolustaja PK Subban, mutta hän teki pahvinsa alunperin Montreal Canadiensin kanssa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.