Sivustolta raju ehdotus: NY Rangers yhdistää voimansa jälleen Jaromir Jagrin kanssa – voisiko yhtälö toimia?

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersissa viime vuodet pelannut Jaromir Jagr jäi seuran kanssa ilman jatkosopimusta, ja vaikka kesä on jo pian elokuussa, on tshekkilegenda yhä ilman NHL-sopimusta.

Tämä on luonnollisesti herättänyt kiekkopiireissä huhuja, joiden mukaan Jagrin pitkä, mittava ja todella komea NHL-ura olisi tullut päätökseensä. 45-vuotiaana Jagr ei ole enää monen mielestä tarpeeksi vikkelä NHL-kaukaloihin.

Nyt New York CBS on kuitenkin uumoillut nettisivuillaan, että New York Rangersin tulisi harkita Jagrin palkkaamista. Kyseessä olisi samalla paluu miehen vanhaan kotiin, sillä Jagr siirtyi Rangersiin kesken kauden 2003-04, ja pelasi siellä vuoteen 2008 saakka.

Sivustolla uumoillaan etenkin sillä, että koska J.T. Millerin puolustuspään pelaaminen on kehittynyt niin hyväksi, voitaisiin miehestä leipoa täyspäiväinen sentteri. Tämä taasen vapauttaisi Rangersin kokoonpanosta yhden laiturin paikan vapaaksi, minkä Rangers voisi täyttää mahdollisesti juuri Jagrilla.

Sivustolla Jagria ehdotetaan Rangersin kolmosvitjaan, juuri Millerin sekä nuoren Jimmy Veseyn kanssa.

Kolumnin kirjoittanut Sean Hartnett muistuttaa tekstissään myös siitä, että Rangersin riveissä kiekkoileva Jesper Fast ei pysty pelaamaan kesän operaation vuoksi, kuin aikaisintaan vasta marraskuussa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!