Ottawa Senatorsin Ryan Dzingel onnistui tekemään viime kaudella läpimurtonsa kirkkaisiin valoihin, kun hän iski 81 runkosarjaotteluun 14 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä.

Pudotuspeleissä 25-vuotiaan yhdysvaltalaispelaajan meno hiukan hyytyi, sillä mies keräsi tililleen 15 kamppailun aikana tehot 2+1.

Tästäkin huolimatta Dzingel todisti kauden aikana olevansa pätevä NHL-pelaaja, mutta pelaajan arviot itsestään eivät kohtaa tällä hetkellä seuran kanssa.

Nimittäin miehen entinen sopimus umpeutui viime kauteen, joten hänestä tuli rajoitettu vapaa agentti. Tällä hetkellä hän pyytää seuralta vuoden jatkosopimusta, joka olisi arvoltaan 1,95 miljoonaa dollaria, mutta seura ei ole suostunut hänen ehtoihinsa.

Senators onkin valmis maksamaan hänelle vuoden pahvista tasan 1 miljoonan dollarin. Näin kertoo Sportsnetin arvostettu kiekkotoimittaja Elliotte Friedman. Dzingel pyytää seuralta siis tällä hetkellä lähes tuplasti sen verran, mitä Senators on valmis hänelle pulittamaan.

Jos sopimusta ei synny tänään, on edessä välimieskäsittely. Dzingelillä tämä alkaa nimittäin huomenna, joten osapuolten sopuun pääsemisessä on tällä hetkellä jo pienoinen kiirus.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.