Nashville Predatorsin tähtipuolustaja PK Subban tunnetaan räikeänä huumoriveikkona, joka ei jaksa ottaa asioita liian vakavasti edes kaukalossa.

Kentän ulkopuolella meno on vielä räikempää, sillä joskus hän jakelee kommentteja puuttuvista suuvesistä, ja joskus taasen ottaa kuvia ”Serena Willimasin” kanssa Wimbledonissa.

Tällä kertaa hänet poimittiin kuviin palkintogaala ESPY:n yleisöstä, kun NFL-tähti Peyton Manning toimi juontajanhommissa.

Manning kertoi olevansa gaalassa pitämässä ”vain hauskaa” ja pyysi tämän jälkeen kuvaamaan PK Subbania pitämässä hauskaa.

Subban otettiinkin kuviin, ja hänellä oli kädessään shampanja-pullo ja vieressä kaunis vaaleaverikkö. Sen enempää esittelemättä tässä video tapahtumasta:

Brady Trettenero

@BradyTrett
Even at the #ESPYS, PK Subban is having fun

Subban on huumorintajunsa lisäksi erinomainen jääkiekkoilija, sillä hänen 2010 alkanut NHL-uransa pitää sisällään tasan 500 NHL:n runkosarjaottelua, joissa mies on iskenyt tehot 73+245.

Mies on voittanut kertaalleen urallaan myös NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn, mikä tapahtui vuonna 2013.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.