Alexander Ovechkin ja vaimo Nastya Ovechkina, kuten venäläiseen tapaan sukunimi kuuluu, saivat tänään toisensa, kun heidät vihittiin Venäjällä.

Washington Capitalsin kapteenina toimiva Ovechkin kantaa kaukalossa pelinumeroa kahdeksan ja kuinka ollakaan – hän meni naimisiin 8. päivänä. Hääpäivälle onkin keksitty fanien keskuudessa hauska sanaleikki ”gr8est day of July”.

Ovechkinit pitivät häävastaanottonsa Moskovassa sijaitsevassa kylässä, joka kantaa nimeä Barvikha.

Mukana häissä oli jääkiekkoilijoista muun muassa joukkuekaveri Washington Capitalsista, Dmitry Orlov. Sen lisäksi myös itse Venäjän presidentti Vladimir Putin päätti osallistua häihin omalla tavallaan.

Putin oli lähettänyt Ovechkinille sähkesanoman ja sen luki ääneen häiden ”hostina” toiminut Nikolay Baskov.

”Olkoon perheessänne aina rakkautta ja ymmärrystä. Parhain terveisin, Vladimir Putin”, RMNB-sivusto paljastaa.

Ovechkinin ja Putinin tiedetään olevan läheisiä ystäviä keskenään, ainakin jollain tasolla. Capitals-kapteeni on nimittäin kertonut omaavansa muun muassa presidentin kotipuhelinnumeron ja aina, kun Venäjän maajoukkue on juhlinut maailmanmestaruutta, Putin on ollut pelaajien keskellä juhlimassa.

Syyskuussa 32 vuotta täyttävä venäläislaituri ei kuitenkaan ole mikään Putinin politiikan vankkumaton tukija, sillä hän on sanonut olevansa poliittisesti neutraali. Lisäksi Ovechkin otti jokin aika sitten somessa kantaa Venäjän sotatoimiin Krimissä, käyttäen hashtagia ”#PelastakaaLapsetFasismilta”.

Ovechkinin uskotaan tehneen myös poliittisen kannanoton Kremlissä järjestetyssä Venäjän jääkiekkomaajoukkueen juhlatilaisuudessa, kun hän seisoi Putinin rinnalla ja näytti samaan aikaan rauhan merkkiä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.